Telefon: +45 86 17 61 11    -    E-mail: info@jva.dk

Om os

Håndværk og kvalitet - gennem flere generationer
Jydsk Vægtfabrik Aarhus er en moderne virksomhed, der leverer højteknologisk vejeudstyr af højeste kvalitet. Vi stiller store kvalitetskrav til vores leverandører og til vores egenproducerede vægte. Derfor kan du som kunde altid være sikker på den højeste kvalitet og den bedste service, når du køber en vægt eller et vejesystem fra Jydsk Vægtfabrik.

Kompetencer
Hos Jydsk Vægtfabrik har vi specialiseret os i at levere instrumenter og vejeudstyr, der opfylder alle gældende internationale regler.

Vi  leverer professionelle løsninger, der opfylder kravene til:

  • OIML
  • HACCP
  • EHEGD
  • GLP/GMP
  • FDA
  • IFS

Vores medarbejdere er specialuddannede i at servicere, reparere og kalibrere løsninger, så de til enhver tid opfylder ovenstående internationale regler.

Produkter
Jydsk Vægtfabriks primære leverandører er Bilanciai, Siemens & Sartorius. Firmaer, der alle er garant for høj kvalitet og høj ydeevne. Vi leverer alle former for vægte og vejeudstyr, der opfylder de internationale legale krav – lige fra råvareindlevering til færdigvareudlevering.

Service
Jydsk Vægtfabrik er solution partner for Siemens samt dansk servicecenter for Coop Bilanciai og Sartorius AG industrivægte. Det betyder, at vi kan yde service og foretage kalibreringer og reparationer på vægte fra ovennævnte overalt i Danmark.

At være partner og leverandør for ovenstående producenter, betyder også at vi er en del af et verdensomspændende service-netværk. Det betyder, at vi kan garantere on-site service til vore kunder over hele verden.

Til øvrige vægte leveret i Danmark har Jydsk Vægtfabrik udviklet et serviceprogram, der opfylder alle legale krav og behov – store som små. Læs mere her

Leverandører

Soc. Coop. Bilanciai: Bord- og gulvvægte, brovægte, kranvægte, truckvægte og special vægte.
Intercomp: Dynamiske- og statiske akseltryksvægte.
Sartorius AG: Laboratorie- og industrivægte vægte og vejesystemer til procesindustrien. En af verdens førende virksomheder indenfor vejeteknik.
Siemens AG: Industrielle veje- og processystemer, båndvægte, flow vægte, vejeceller og instrumentering.