Telefon: +45 86 17 61 11    -    E-mail: info@jva.dk

Nyheder

 

 

 

 

PRESSEMEDDELELSE
Af Anita Bjerke


Jydsk Vægtfabrik A/S bliver til Tamtron A/S


Danskejede Jydsk Vægtfabrik bliver en del af Nordens største leverandør af industrielle vejesystemer, finske Tamtron Group, og skifter i samme ombæring navn til Tamtron A/S.


Risskov, 7. december 2022: I april 2022 blev Jydsk Vægtfabrik A/S solgt til finske Tamtron Group. Fra 1. januar 2023 tager vi næste skridt og ændrer navn til Tamtron A/S. Vi vil fortsat være den samme leverandør og servicepartner af vejesystemer til industrielle formål.


”Med navneændringen vil vi forene os stærkere i Tamtron Group samt styrke vores ekspertise i innovative vejeløsninger til industri. Den værdi, det skaber at være en del af en international gruppe af vejeeksperter, kan vi give videre til vores kunder. Med det program og den viden, som Tamtron Group besidder, er vi med til at underbygge vores position som en lokal stærk partner for vores danske kunder, og derfor ønsker vi også at dette afspejles i vores firmanavn”, siger Peter Abrahamsen, administrerende direktør i nuværende Jydsk Vægtfabrik A/S (Tamtron A/S fra 01.01.23).


Jydsk Vægtfabrik A/S er en ledende aktør i Danmark, og Tamtron Group, er den største leverandør af vejesystemer i Norden. Tamtrons program består af integrerede vejesystemer til en lang række tunge brancher, herunder havne, landbrug, grusgrave og energi, affald og genvinding, transport og logistik samt procesindustrien. De sidste år har Tamtron fokuseret på at forbedre brugervenligheden af deres vejesystemer samt SaaS-integrerede løsninger til vejedata.


Med sine 50 år i branchen er Tamtron vokset til en stor aktør inden for avancerede industrielle vejesystemer. Tamtron har hovedsæde i Finland og egne afdelinger i 7 lande samt et bredt forhandlernetværk over hele verden. Tamtron beskæftiger ca. 200 professionelle fagfolk i Finland, Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, Tjekkiet, Slovakiet og Polen. Navneændringen er en del af Tamtrons internationale vækststrategi, forklarer Mikko Keskinen, administrerende direktør i Tamtron Group. Han uddyber:


”Selvom nogen kan tro, at navneændringen ikke har den store betydning, vil det for os forstærke sammenholdet i Tamtron, og det hjælper os ligeledes til at udnytte vores interne ekspertise på en langt bredere måde. Vores endelige mål er at betjene vores kunder på den bedst mulige måde, og det, at vi alle er ’One Tamtron’, vil underbygge dette.”